Using Ms. Paint as the camera broken…bruh…
.
heyyo, my name is Damia. Today kalini Mia nk lukis anime ni gune Microsoft Paint. Mia senanye buknnye first time Mia lukis kt Ms. paint ni, senanye dh byk dh collection Mia lukis gune Ms. Paint, hikhik 😂. Tp lukisn yg lame tu Mia lukis gune mouse, pastu gune computer skali, so cam buruk² shikit je ah. Tp yg Mia post ni Mia gune laptop n Mia xgune mouse, Mia gune Tab yg sedia adela, gune pen ✍️. Bila dh lame lame lame tu, Mia dh lame dh Mia xlukis gune aplikasi paint ni. Rindu lak tetibe hshshsh, tp akhirnye dpt gak Mia lukis gune aplikasi ni. Setelh lame tidak melukis menggunkn aplikasi ini, akhirnya depan mata muncul juga, huehuehue 🌚. Yelah kn, asyik² lukis ats kertas je n gune pensel mekanikl pilot tu, korg tau x pensel tekan jename pilot tu? mestilah tau an, alaa… bebudak skolh mesti tau punye an? 🤣 tp kalini Mia lukis bunny anime tu cam lawak lak, mule² an, Mia lukis tgn anime tu cacat sket, so cam lawak la gak, lama² ok la tu kan? cantik ke buruk lukisan tu? kalau cantik ke ape² ke sila la comment, ( kalau xcantik, tapayahle komen hshshsh🤪 ) tempat komen ade kan? hihuhihu, takkn la xde kn…💆 btw, thankyousomuch gak la korg yg subscribe channel Mia,view n likes Mia nk ucap tqsm sgt² tau ! 💖
.
.
.
p/s : 1st Mia tulis discription bahasa malay an?🐣 mesti korg letih an bace discription pepanjang ni an? wkwkwkwk xpela, aslkan korg bace 💫🔥
.
bubyeee~ see korang lain hari, 2020 bole jumpe lagi kot?🌻